Basic-Drill új fúrószerszám-család

Fúrószár

Az EMUGE-FRANKEN név sokak számára a menetkészítéssel forr egybe – és valóban, e téren különösen hosszú történetet és kiemelkedő eredményeket tudunk felmutatni. A termékkínálat ugyanakkor ennél sokkal szélesebb – legyen szó marásról, befogástechnikáról, idomszerekről vagy akár a fúrókról.

 

Az EMUGE az elmúlt két évben komoly eredményeket ért el a csigafúrók fejlesztésében, így a Basic Drill termékcsaládba tartozó csigafúrók ma már mind éltartamban, mind ár-érték arányban felérnek a versenytársakkal.

A fejlesztés során egy igen intenzív tesztelési folyamat ment végbe, melynek során két év alatt összesen több mint 1,2 millió furatot készítettek el és elemeztek. A végeredmény egy új geometriával és egy újonnan fejlesztett bevonattal rendelkező fúrócsalád lett, mely elsősorban a változatos megmunkálásoknál kínál gazdaságos és minőségi megoldást a fúrás problémájára.

A Basic Drill univerzális fúrószerszámokat tartalmaz széles alkalmazási területtel acél, rozsdamentes acél, öntvény és nemvasfém alapanyagokhoz, ø3– ø16 mm átmérő-tartományban.

Az új EMUGE Basic Drill termékcsalád magyar nyelvű prospektusát itt találják (ZT10025.pdf).