FRANKEN Base szármarók

Nagy teljesítményű keményfém szármarók

BASE szármarók

A FRANKEN Base családban nagy teljesítményre képes, anyagspecifikus  szármarókat kínálunk.

Ezek a marók kiváló minőségű keményfémből készülnek a legmodernebb bevonattal. A szerszámok geometriája biztosítja a rendkívüli teljesítményt és a folyamatbiztosságot, hogy még a legigényesebb megmunkálási feladatoknál is a legjobb minőséget érhessék el.

A Multi-Cut, TiNox-Cut, Hard-Cut és Alu-Cut családokban a megmunkálandó anyagokhoz kialakított szerszámokat találnak.

Katalógusunk elérhető a Letöltések oldalon, kérdések esetén pedig szívesen állunk rendelkezésükre!

Multi-Cut „Base”

Nagy teljesítménnyel képesek jelentős anyagmennyiséget leválasztani gyengén és erősen ötvözött acélok estében. A vágóél teljes hosszát kihasználva  a legmodernebb „trochoid” marási stratégiára is alkalmasak.

TiNox-Cut „Base”

Rozsda- illetve saválló acélokhoz, továbbá nehezen megmunkálható, és nagy szilárdságú acélokhoz. Számos terület tökéletes eszköze lehet, mint például a gépipar, a vegyipar, az élelmiszeripar és nem utolsó sorban a repülőgépipar. Ezt a fejezetet különféle sarokrádiuszos marók egészítik ki a konstrukció által előírt követelményekhez igazodóan.

Hard-Cut „Base”

Ideális szerszámok nagyoláshoz és simításhoz edzett acéloknál 63 HRC-ig. Az új fejlesztésű geometriának és a kopásálló keményfémre juttatott  speciális bevonatnak köszönhetően kimagasló éltartamra képes.

Alu-Cut „Base”

A marók változatossága rugalmas felhasználást biztosít. A nagyoló geometriájú  marókkal nagy térfogat-leválasztás valósítható meg megfelelően stabil gépek esetében. A simító geometriával méretpontos és jó felület minőség érhető el. Ebből a típusból különböző sarokrádiuszos marók állnak rendelkezésre.