Rólunk

Az EFT Szerszámok és Technológiák Magyarország Kft. története 1993-ban, közel 30 éve kezdődött Budaörsön a német EMUGE-FRANKEN vállalatcsoport kizárólagos magyar képviseleteként. A szerszámkereskedelem mellett 2004-től kínáljuk partnereinknek szerszámszerviz szolgáltatásunkat: egy kézből tudjuk biztosítani egyedi szerszámok gyártását, a szerszámok „márkafüggetlen” élezését, felújítást, illetve a szerszámok bevonatolását.

Képviselet

Az EMUGE-FRANKEN csoport immár több, mint 100 éves gyártói múltra tekint vissza, Németország vezető furat- és menetmegmunkáló, valamint gyorsacél és keményfém marószerszám gyártója, neve a minőség és a folyamatos fejlesztések záloga. Kínálatunk magában foglalja a furatmegmunkálás szerszámait (furatkészítés és ellenőrzés, menetkészítés és ellenőrzés), a teljes gyorsacél és keményfém marási palettát 66 HRc-ig, illetve high-tech szerszámokat a formagyártáshoz, továbbá szerszám- és munkadarab befogók is.

Képviselet

Műszaki tanácsadás

Hitvallásunk, hogy a minőség nem áll meg a gyártásnál, a színvonalas végeredmény eléréséhez elengedhetetlen a megfelelő tanácsadás, mind a helyes szerszám kiválasztásában, mind az alkalmazandó technikai paraméterek tekintetében. Szakértő és tapasztalt műszaki tanácsadó kollégáink helyszíni és telefonos konzultációk során kínálnak segítséget a felmerülő alkalmazásokhoz vagy problémákhoz

Szerszámszerviz

Ezen szolgáltatásunkat az ország 3 városában (Budaörs, Győr, Kecskemét) működő 5 tengelyes CNC és hagyományos élező gépparkkal, valamint bevonatoló berendezéssel rendelkező üzemeinkkel, az EMUGE-FRANKEN cég szakmai támogatásával és a PannonPlatit Kft.-vel való szoros együttműködéssel állunk rendelkezésükre. Ilyen teljes körű szolgáltatást egyedüliként nyújtunk nem csak Magyarországon, hanem egész Kelet-Közép Európában.

Szerszámszerviz Emuge Franken